Mere end 6.000 produkter

Over 30 mærker

3-klik produkt finder

Støvsuger mundstykke

Rigtig mange af os vælger altid at bruge det samme mundstykke til alle vores gulve i hjemmet. Men faktisk kræver dine forskellige gulvtyper forskellige typer af støvsuger mundstykker, for at opnå et optimalt rengøringsresultat! Det sikrer dig den bedste rengøring, og slider mindst muligt på dine gulve, at bruge det rigtige mundstykke.

Herunder kan du finde vores udvalg af mundstykker og støvsugerhoveder, så du enten kan skifte ud til et nyt, eller supplere din samling derhjemme. Med det rette støvsugerhoved kan nå ud i alle hjemmets hjørner på bedst mulige måde.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Flexi clean mundstykke

Varenr. 794005

DKK 95,-

Inklusiv moms
- +
Bestil inden kl. 15 på hverdage og ordren afsendes samme dag
Varen er på lager - Forventet leveringstid 1-2 hverdage
  • Fragt fra kun 39,- leveret direkte til dit posthus.

ProduktbeskrivelseFlexi clean mundstykke radiatormundstykke slangemundstykke

Passer til alle støvsugere med rundt rør Ø35mm og Ø32mm, Konisk tilslutningsstuds

Findes også i variant med oval studs, Repart 794083

#flexiclean #radiatormundstykke #slangemundstykke**Farven kan variere med rød version

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

  • 86 25 02 11

Vælg det rigtige støvsuger mundstykke

For de fleste af os, er støvsugning en sur pligt, der skal overstås hurtigst muligt. Derfor findes der ikke noget værre end at opdage, der stadig ligger snavs og støv rundt omkring, når du er færdig med støvsugningen. Når du kombinerer en høj sugestyrke med et effektivt støvsugerhoved, kan du forhindre, at det sker. Derfor har vi masser af støvsuger reservedele fra bl.a. Nilfisk, Miele og Elektrolux, så du kan øge sugeevnen på din støvsuger, og opnå det bedst mulige resultat af dit hårde arbejde.

Hos Repart finder du et stort udvalg af mundstykker til alle kendte mærker som Miele, Elektrolux og AEG. Vi har et støvsugerhoved til ethvert behov, så du altid kan få det bedste resultat, når du støvsuger. Der er ingen tvivl om at et rent og frisk støvsugermundstykke både gør rengøringen lettere og bedre.


Forskellige mundstykker – forskellige behov

I dit hjem kan der både være trægulve, gulvtæpper og fliser. Men vidste du, at hver gulvtype faktisk kræver et separat mundstykke til din støvsuger? Når du støvsuger hårde gulve som fliser og trægulve, skal du sørge for at indstille din støvsugers mundstykke på laveste niveau. Flade gulve kræver nemlig et effektivt mundstykke for bedst resultat.

Parketmundstykke til hårde overflader

Hvis din husstand har hårde gulve, kan du med fordel bruge et parketmundstykke, da dets børster giver en mere effektiv rengøring på hårde overflader. Repart har flere typer af parketmundstykker med forskellige børstetyper til forskellige formål.

Kombimundstykke til flere gulvtyper

Hvis din husstand eksempelvis har både trægulve og gulvtæpper kan du med fordel bruge vores kombimundstykke twinner, der passer til næsten alle støvsugere og kan bruges begge gulvtyper. Mundstykket er fladt, så det kan komme ind under dine møbler samtidig med, at det også suger fra siderne - det er både smart og praktisk. Kombinationsmundstykker gør det muligt at rense både hårdt gulv og tæpper, men de er ikke den bedste løsning, når du skal rengøre møbler og tekstiler.

Turbomundstykke til møbler

Et turbomundstykke er et luftdrevet støvsugermundstykke, der både renser horisontalt og vertikalt og derfor er perfekt til at trænge dybt ned i møbler. Har du kæledyr i hjemmet, vil et turbomundstykke blive dit favorit støvsugerhoved, når du skal støvsuge hår op fra sofaen - Det er en investering der virkelig letter støvsugningen!

Støvsuger mundstykke med hjul

Hos Repart har vi et bredt udvalg af specialmundstykker. Mangler du et parketmundstykke eller et kombimundstykke til trægulve har vi forskellige mundstykker til støvsugere. Et kombimundstykke gør, at du nemt og grundigt kan støvsuge glatte såvel som mere ru gulve.

Mundstykker med hjul giver en glidende bevægelse langs gulvet, uanset om du ejer parket- eller klinkegulve. De forskellige mundstykker, du finder her på siden, leveres desuden til hele Danmark. Du kan også finde mere information om mundstykkestørrelser og -typer, så du vælger den rigtige diameter og model til din støvsuger. 

Flere af vores mundstykker har hårde børster, som sikrer en lang holdbarhed. Få det optimale ud af din støvsuger med et mundstykke med hjul.

Køb støvsugerhoved hos Repart

Blandt vores udvalg af mundstykker til støvsugere finder du både smalle og brede mundstykker, møbelmundstykker og bløde børster - Vi har kort sagt alle de typer du kan forestille dig, og som alle sørger for at give dig det bedst mulige resultat af din rengøring.

Vi har også specielle mundstykker, som du kan bruge når du skal støvsuge bilen. Vores Autokit til rengøring af bil er universelt, så det passer til næsten alle støvsugere, og er nemt at komme igang med. Så kan du nemt støvsuge krummer og jord op fra bagsædet, og holde bilen ren og pæn.

For at få mest muligt med under støvsugningen, skal du sikre dig, din støvsugerslange og støvsugerrør er helt lufttætte. Du kan finde et stort udvalg af støvsugerslanger her. En knækket eller hullet støvsugerslange kan medføre et virkelig dårligt resultat af dit ellers hårde arbejde, og er en oplagt del at skifte, hvis du oplever problemer med styrken på din støvsuger - Kombineret med det rigtige mundstykke, bliver støvsugningen en leg! 

Hos Repart hjælper vi dig gerne med dit tilbehør til støvsugeren - Vi har dele og tilbehør til alle de populære mærker. Ring til os på tlf. 86250211 eller send os en mail. Sammen kan vi finde den bedste løsning, så du kan få optimal sugeevne og rengøring uden at investere i en ny og dyr støvsuger.

Få personlig hjælp

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30