Mere end 6.000 produkter

Over 30 mærker

3-klik produkt finder

Reservedele til opvaskemaskine

Vi forhandler alt i reservedele til opvaskemaskine. Brug den smarte søgefunktion under menuen "produkter" og find nemt og hurtigt de rigtige reservedele til din opvasker. Du kan finde alt fra bestikkurv og hjul til varmelegeme og afløbsslange. Vi er lagerførende af opvaskemaskine reservedele fra mærker som Siemens, Bosch, Miele og mange flere.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Nem reparation af opvaskemaskiner

Reparation af opvaskemaskiner kan virke som en besværlig opgave, men de fleste reparationer er faktisk ganske hurtige at foretage. Det eneste, det kræver, er de helt rigtige opvaskemaskine reservedele.

Vasker din opvaskemaskine ikke rent? I vores guide til vedligeholdelse og reparation af din opvasker, finder du løsningerne på de mest hyppige problemer.
Bruger din opvaskemaskine pludselig længere tid, end den plejer? Så tyder det på, at varmelegemet er stået af. Det er heldigvis nemt at skifte. Find dit nye varmelegeme med vores smarte søgefunktion her.


Passer reservedelen til din maskintype?

For at gøre det så nemt som muligt for dig at fikse din opvasker, har vi ved hver opvaskemaskine reservedel angivet, hvilke opvaskemaskinetyper reservedelen passer til. Du finder navnet og modelnummeret på din opvaskemaskine i manualen.

Kører den nederste kurv altid skævt, når du trækker den ud? Så bør du tjekke, om hjulene er ved at være nedslidte. Vi har hjul til den nederste kurv i opvaskeren fra Zanussi, der også passer til bl.a. AEG og Electrolux.

Blandt vores store udvalg af reservedele til din opvaskemaskine, kan du både købe originale opvaskemaskine reservedele og universelle reservedele til gode priser.
Her finder du opvaskemaskine reservedele til kendte mærker som Siemens og Electrolux. Vi har også masser af reservedele til mange øvrige fabrikanter af opvaskemaskiner. Du kan eksempelvis se alle vores Blomberg opvaskemaskine reservedele her.

Kan du ikke finde det, du søger? Kontakt vores kundeservice, så vi kan bestille dine manglende reservedele til opvaskemaskine. Ring til os på 86 25 02 11 eller kontakt os her.


Giv din opvasker nyt liv

Du slider på dit opvaskemaskine tilbehør, hver gang du kører en maskine igennem. Hvad med at give din nedslidte opvaskemaskine et nyt liv med en ny overkurv, der kører som en leg? Vi har over- og underkurve i hvid og grå, som du selv kan udskifte på ingen tid.

Det behøver ikke kun at være, når din opvasker går i stykker, at du køber nye reservedele. Frisk den op ved at udskifte opvaskemaskine tilbehør som bestikkurve og nye hængsler, og få din opvaskemaskine til at se ud som ny. Du kan finde alle vores bestikkurve her.

Køb dine reservedele til opvaskemaskine hos Repart i dag og få dem leveret på få dage til en fast lav pris på 39 kr. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde de rigtige reservedele. 

Få personlig hjælp

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30