Persondatapolitik

1. Hvorfor har vi brug for dine personoplysninger?

Repart aps anvender oplysninger fra vores interaktioner med dig og andre kunder samt visse tredjeparter som en af de ting vi bruger til at nå vores mål om at levere produkter og tjenesteydelser.

Repart aps respekterer vores online-besøgendes ret til privatliv og anerkender vigtigheden af at beskytte de oplysninger, der indsamles om dem. Derfor har vi fastlagt procedurer, der sikrer, at dine personoplysninger behandles på en rimelig måde. Denne databeskyttelsespolitik oplyser om den type materiale, vi indsamler og hvordan.

  • Hvad vi bruger det, som vi indsamler til og hvordan vi anvender det.
  • Dine rettigheder og valgmuligheder i forhold til brugen af dine data.
  • Hvordan dine data behandles, og hvem de kan blive delt med
  • Hvor længe vi gemmer dine oplysninger mv.

Læs venligst teksten grundigt igennem.

Definitionen af personoplysninger lyder

Alle oplysninger relateret til en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar person er en, der kan identificeres, direkte eller indirekte, især ved at referere til en identifikator såsom et navn, et ID-nummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer, der er særlig(e) for den fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Med begrebet ”behandling”, menes enhver aktivitet eller sæt af aktiviteter, der udføres med personoplysninger eller sæt af personoplysninger, hvad enten det sker med automatiserede midler, såsom indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, tilpasning eller ændring, selektion, søgning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller enhver anden form for overladelse, sammenstilling eller samkøring samt blokering, sletning eller tilintetgørelse.

2. Hvem kontrollerer data?

Repart aps fastlægger formålet og midlerne til behandlingen af dine personoplysninger. En datakontrollør er juridisk ansvarlig for lagringen og anvendelsen af personoplysninger på computere eller i manuelle akter. Kontaktoplysninger:
Repart aps
Klamsagervej 5
8230 Åbyhøj.
Cvr. 10108322
telefon: 86250211
mail: info@repart.dk

Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende databeskyttelse, eller hvis du har en forespørgsel om de personoplysninger, du har givet til os, kan du altid kontakte Repart aps. Du kan se, hvordan du kan kontakte os, under ”Kontaktoplysninger”, eller du kan sende en e-mail direkte til vores ansvarlige for privatlivsbeskyttelse: kt@repart.dk 

3. Hvilke personoplysninger indsamles?

Alle vores aktiviteter er baseret på juridiske krav, og vi er forpligtet til at beskytte privatlivet for alle besøgende på vores websites. Derfor afhænger den måde, hvorpå vi indsamler og lagrer oplysninger, inklusive personoplysninger, af, hvordan vores website og relaterede tjenester anvendes. Vi indsamler ingen følsomme data om dig.

3.1 Data indsamlet via din interaktion med os

Forskellige teknologier kan blive anvendt på vores websites med det formål at forbedre den, gøre den mere brugervenlige, effektiv og sikker. Disse teknologier kan medføre, at personoplysninger indsamles automatisk af os eller tredjepart på vegne af os. Eksempler på sådanne teknologier inkluderer cookies, flash-cookies og webanalyse. Vores site kan ind imellem indeholde links til og fra vores partnernetværks og tilknyttede selskabers websites. Hvis du følger et link til et af disse websites, gør vi opmærksom på, at disse websites har deres egne databeskyttelsespolitikker, som vi ikke påtager os noget ansvar for. Vi beder dig tage stilling til disse politikker, inden du giver personoplysninger til deres websites.

3.1.1 Clickstream-data

Når du besøger vores website, sendes data fra din browser til vores server. Disse data gør det muligt for os at optimere vores tjenester og forbedre din oplevelse på vores websites og applikationer. Dataene indsamles og lagres automatisk via tredjepart på vegne af os.

Vi vil ind imellem indsamle oplysninger om din computer til formål vedrørende systemadministration og for at udarbejde rapporter med indsamlet information til interne markedsføringsanalyseformål. Dette er oplysninger om vores brugeres browser-adfærd og kan omfatte følgende:

  • Den besøgendes IP-adresse
  • Dato og klokkeslæt for besøget
  • Reference-URL (sitet hvorfra den besøgende kommer)
  • Besøgte sider og brugerens navigation på vores website
  • Information om den anvendte browser (type, version, styresystem etc.)

3.1.2 Cookies

Vi anvender cookies på vores website. Vi beder dig læse vores cookie-politik for at se mere om vores brug af cookies og databeskyttelsespolitikken hos de aktører, hvis webanalyseværktøjer vi anvender, eller hvis plug-ins vi har integreret på vores websites.

Du kan læse vores cookiepolitik her

3.1.3 Teknologier til retargeting

Vores website anvender teknologier til retargeting. Det giver os mulighed for at målrette annoncer direkte og personligt til besøgende, der allerede har vist interesse for vores shop. Teknologier til retargeting analyserer dine cookies og viser annoncer baseret på din hidtidige surfing-adfærd. Flere oplysninger om cookies: se afsnit 3.1.2 i denne databeskyttelsespolitik.

3.2 Data afgivet af dig

Ud over de data, der indsamles automatisk (se 3.1), behandler vi også data, du har afgivet til os. Dette inkluderer men er ikke begrænset til:

  • Personoplysninger, der identificerer dig som et individ – især dine kontaktoplysninger, titel, inkl. for- og efternavn(e), fakturaadresse(r), postnummer, telefonnummer og e-mailadresse Hvis du afgiver en andens person personoplysninger, skal du sikre dig, at du har ret til at dele disse oplysninger med os.
  • Oplysninger afgivet af dig på det tidspunkt, hvor du bestilte varer hos Repart aps.
  • Hvis du kontakter os, vil vi evt. bevare en fortegnelse over vores korrespondance.
  • Hvis du kontakter os for at melde et problem med vores site eller for at få teknisk hjælp og/eller kundesupport, vil vi eventuelt bevare en fortegnelse over korrespondancen eller samtalen med dig.
  • Hvis vi vælger at deltage i en alternativ tvistbilæggelse via platformen til onlinetvistbilæggelse, vil vi eventuelt videregive personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operatør af denne platform og til enhver leverandør inden for alternativ tvistbilæggelse, der udpeges til at håndtere tvisten. 

4. Hvordan behandles de indsamlede data?

Når du har afgivet en ordre via telefon, mail eller på vores webshop kan vi behandle dine personoplysninger på følgende måder:

  • Vi vil eventuelt anvende dine data til at vurdere din kreditværdighed, hvilket kan involvere brug af tredjepart.
  • Bekræftelse af din identitet og for at besvare de forespørgsler, du måtte have til os; for at behandle din forespørgsel og yde den bedst mulige service til dig.
  • For at efterleve forpligtelser, der udspringer af aftaler indgået mellem dig og Repart aps.
  • For at give dig besked om ændringer i vores services, betingelser, vilkår og politikker og/eller anden administrativ information.
  • For at administrere og vedligeholde vores fortegnelser.

I afsnit 7 finder du information om dine rettigheder, f.eks. om hvordan du trækker dit samtykke tilbage eller ændrer dine personlige angivelser.

4.1 Når du besøger Repart aps website, kan dine personoplysninger blive behandlet på følgende måder:

  • Indholds- og produkt-browsing-analyser
  • Trafikkildeanalyser
  • Intern søgningsanalyser
  • Købsanalyser 
  • Enhedsanalyser
  • Retargetering i markedsføring

5. Juridisk grundlag

Når du køber en vare i vores onlinebutik eller indgår en aftale med os om køb, vil vi behandle dine almindelige personoplysninger med det pågældende specifikke formål. Vi vil eventuelt også behandle dine almindelige personoplysninger, hvis du f.eks. har en forespørgsel eller lignende, der går forud for indgåelsen af en aftale med os. Det juridiske grundlag, hvorpå vi eventuelt behandler dine personoplysninger, er angivet i artikel 6 1, b) i EU’s persondataforordning (EU) 2016/679 (GDPR), idet behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for os for at opfylde vores aftale med dig eller for at håndtere dine forespørgsler og lignende, inden en aftale indgås. Vi vil ind imellem også behandle dine almindelige personoplysninger på basis af reglerne i GDPR artikel 6 1, f), medmindre dine rettigheder til privatliv og lovfæstede frihed vejer tungere end vores interesser. Vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger (navn og e-mailadresse) både til markedsførings- og analyseformål. Vores legitime interesse er baseret på dine præferencer, således at vi bedre kan skræddersy tilbud til dig – og i sidste ende tilbyde dig produkter og tjenester, der bedre lever op til dine behov og ønsker. Derudover har vi en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger til analyseformål. 

6. Videregivelse af personoplysninger

At behandle dine data med største omhu og fortrolighed er meget vigtigt for os. Hvis loven kræver det, vil dine data eventuelt blive videregivet til tredjepart. Vi betjener os af tjenesteudbydere og databehandlere, der behandler data på vegne af os. Disse ydelser inkluderer autentifikations-, hosting- og vedligeholdelsesservices, analysetjenester, e-mail-udsendingsydelser, distributionsydelser, håndtering af betalingstransaktioner, solvens-, adresse- og e-mail-kontrol. Disse tredjeparter er vores databehandlere, og de vil kun behandle personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenesteydelser. Vores databehandlere er kontraktmæssigt forpligtet til at behandle sådanne oplysninger med største fortrolighed. De har forbud mod at anvende oplysningerne på andre måder end de påkrævede. Der tages de nødvendige skridt for at sikre, at vores databehandlere, herunder tjenesteudbydere og andre behandlere, der arbejder på vegne af Repart aps, bevarer og beskytter fortroligheden af dine data.

Der kan være tilfælde, hvor vi videregiver ikke-personlige oplysninger i en anonym form til vores partnere. Sådanne ikke-personlige oplysninger kan omfatte oplysninger om antallet af besøgende på et website eller (mobil) applikation i en given periode.

Vi vil eventuelt videregive dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde juridiske forpligtelser eller direktiver fra domstolen eller et andet kompetent juridisk organ, eller for at håndhæve eller anvende vores databeskyttelsespolitik og andre aftaler; eller for at beskytte rettigheder, ejendomme eller sikkerhed for Repart aps, vores medarbejdere, kunder eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med det formål at beskytte mod bedrageri og reducere kreditrisikoen.

Hvis vi vælger at deltage i en alternativ tvistbilæggelse via platformen til onlinetvistbilæggelse, vil vi eventuelt videregive dine personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operatør af denne platform og til enhver leverandør inden for alternativ tvistbilæggelse, der udpeges til at håndtere tvisten.

7. Dine rettigheder

Hvis du stiller personoplysninger til vores rådighed på vores website, sker dette på fuldstændigt frivillig basis. Hvis du vælger ikke at afgive alle oplysningerne, der bedes om, kan du risikere, at vi ikke kan gennemføre din ordre, eller sende den til rigtige modtager/adresse. Hvis nogen af de oplysninger, du har givet til os, har ændret sig – hvis du f.eks. ændrer din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, eller hvis du ønsker at slette din registrering hos os – kan du give os besked ved sende en mail til kt@repart.dk eller ved at ringe til os på 86250211. Vær opmærksom på at vi er forpligtet til at beholde ordre, faktura og dermed også navn, adresse mm i 5 år ifølge regnskabsloven.

7.1 Retten til at forespørge om adgang til dine personoplysninger

Du har ret til at få adgang til alle de personoplysninger, du afgiver til Repart aps. Ved at kontakte os via kt@repart.dk  kan du bede om de oplysninger om dig, som vi opbevarer og behandler, samt formålet som de anvendes med. 

7.2 Retten til at ændre og/eller slette dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om korrektion, supplering, sletning eller blokering af dine gemte personoplysninger. Det kan du gøre ved at skrive til kt@repart.dk.  Hvis ikke vi modtager din forespørgsel for sent, vil vi efterkomme den som ønsket. Hvis vi af den ene eller anden grund ikke kan efterkomme din forespørgsel, vil vi kontakte dig.

7.3 Retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger 

Under særlige omstændigheder har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Du kan anmode om en sådan begrænsning ved at skrive til: kt@repart.dk 

7.4 Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage dine personoplysninger (udelukkende vedrørende dig) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (”dataportabilitet”) og ret til at overføre disse data til en anden datakontrollør. Du kan anmode om dataportabilitet ved at skrive til: kt@repart.dk

7.5 Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og til at framelde dig

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger, når behandlingen er baseret på en legitim interesse, som Repart aps forfølger, f.eks. til markedsføringsformål. Vi vil informere dig i denne databeskyttelsespolitik, hvis vi har til hensigt at anvende dine data til sådanne formål eller at videregive dine oplysninger til tredjepart til sådanne formål. Du kan altid gøre brug af din ret til at gøre indsigelse ved at sende en e-mail til kt@repart.dk eller en skrivelse til den postadresse, der står sidst i dette dokument.

E-mails, der indeholder nyhedsbrev eller markedsføringsindhold, som Repart aps sender til dig, indeholder en mulighed for at framelde sig ved at følge instruktionerne i e-mailen. Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra os, kan du ganske enkelt klikke på frameld-hyperlinket, og vi vil hermed stoppe med at sende e-mails til dig. 

7.6 Ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst

Du har altid ret til at trække dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tilbage. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket før denne fortrydelse. Kontakt os via kt@repart.dk, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

7.7 Betingelser for og/eller begrænsninger af dine rettigheder

Der kan være betingelser eller begrænsninger i forhold til dine førnævnte rettigheder. Vi kan derfor ikke garantere dig ret til dataportabilitet, da denne afhænger af de specifikke omstændigheder for databehandlingen.

8. Opbevaring af dine personoplysninger

Repart aps opbevarer ikke dine personoplysninger i længere tid, end det er nødvendigt i forhold til de formål, som de behandles med som led i følgende typer af behandling:
Hvis du har foretaget et køb hos Repart aps, uanset om det er bestilt på vores website, via telefon, mail eller fysisk i vores butik bliver dine kontaktoplysninger, som du oplyste ved ordreafgivelse, gemt i vores faktureringssystem i 5 år. Herefter bliver de slettet i alle IT systemer. Ved forespørgsel, pristilbud og lignende bliver oplysninger gemt i 6 måneder efter henvendelsen. Ved besøg på vores website vil data, som vi har indsamlet i relation til besøget, blive slettet automatisk efter 24 måneder. Det er data som - Indholds-, A/B-test- og produkt-browsing-analyser, trafikkildeanalyser, interne søgningsanalyser, købsanalyser, enhedsanalyser, marketing-retargeting Der lagres ikke personoplysninger i forbindelse med besøg på vores website med mindre der afgives en ordre.

9. Informationssikkerhed og dataintegritet

Vi tager passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret brug, videregivelse eller adgang, især hvor behandlingen involverer overførslen af data via et netværk, samt imod alle andre former for ulovlig behandling og misbrug.

Repart aps anvender tredjeparts-databehandlere til at indsamle og behandle dine personoplysninger. Alle databehandlere, som udpeges af Repart aps, vil kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med Repart aps instrukser, og de er juridisk forpligtet til at overholde strenge sikkerhedsprocedurer i håndteringen af personoplysninger.

9.1 Beskyttelse af information

Repart aps vil eventuelt anvende tredjeparter til at indsamle personoplysninger på sine vegne. I sådanne tilfælde vil disse tredjeparter være underlagt fortroligheds- og databehandlingsaftaler, og Repart aps vil instruere dem i, hvordan Repart aps databeskyttelsespolitik overholdes til fulde. For så vidt som vi har givet dig, eller du har valgt, et password, der giver dig adgang til visse dele af vores site, er du ansvarlig for at sikre, at dette password holdes fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele dit password med nogen. Overførsel af informationer via internettet er desværre ikke helt sikker. Selvom vi gør vores yderste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine data, der overføres til vores site. Enhver dataoverførsel sker således for egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og strikse sikkerhedsforanstaltninger i bestræbelserne på at forhindre uautoriseret adgang.

9.2 Sociale netværk

Vores website stiller såkaldte sociale plug-ins fra forskellige sociale netværk til din rådighed. Hvis du vælger at interagere med et socialt netværk, vil din aktivitet på vores website også blive tilgængelig for sociale netværk såsom Facebook. Hvis du har logget ind på nogle af disse sociale netværkssider under dit besøg på vores website, vil det sociale netværk eventuelt tilføje denne information til din profil. Hvis du interagerer med et af de sociale plug-ins, vil denne information blive overført til det sociale netværks site. Hvis ikke du ønsker, at denne dataoverførsel finder sted, skal du logge ud af dit sociale netværks site, inden du går ind på vores website. Vi kan ikke forhindre denne dataindsamling og overførsel af information via sociale plug-ins. Vi beder dig om grundigt at læse databeskyttelsespolitikkerne på dine sociale netværk for detaljeret information om deres indsamling og overførsel af personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan du kan foretage de ønskede privatlivsindstillinger.

Med henblik på at forbedre din bruger- og brand-oplevelse vil dine data desuden eventuelt blive videregivet til tredjepart (f.eks. Facebook), hvor de vil blive behandlet i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse og privatliv.

9.3 Tjenester til geolokalisering

Repart aps bruger ikke lokalitetsbaserede tjenester på websitet.

10. Konsekvenser ved manglende afgivelse af personoplysninger

Det er ikke muligt at oprette en erhvervskonto eller foretage et køb hos Repart eller på Reparts website, hvis ikke du kan afgive de påkrævede informationer til os.

11. Kontaktoplysninger

Hvis du har nogen spørgsmål til vores databeskyttelsespolitik eller behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Datakontrollør:
Repart aps kt@repart.dk

Kundeservice
salg@repart.dk
Telefon +45 86250211

Du er også velkommen til at kontakte Repart aps:
Repart aps
Klamsagervej 5 
8230 Åbyhøj
Danmark
Email: salg@repart.dk

12. Klager

Klager skal indgives direkte hos den danske datatilsynsmyndighed:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Danmark
Tlf.: +45 33193200 
E-mail: dt@datatilsynet.dk

13. Ændringer af denne politik

Derfor vurderer vi regelmæssigt vores databeskyttelsespolitik for at sikre, at den er opdateret og i overensstemmelse med principperne inden for privatlivs- og databeskyttelse. Denne databeskyttelsespolitik kan blive ændret fra tid til anden for at kunne følge med de nye udviklinger og muligheder i relation til internettet og for at overholde den gældende lovgivning. De ændringer, som vi fremover måtte foretage i vores databeskyttelsespolitik, vil blive offentliggjort på denne side og, for så vidt som det er relevant, meddelt i en e-mail til dig.

Senest opdateret: 25. Maj 2018

 

string productname = GetString("Ecom:Product.Name");