Mere end 6.000 produkter

Over 30 mærker

3-klik produkt finder

Hvidevare reservedele - Billig fornyelse med reservedele til hvidevarer

Du kan finde de helt rigtige hvidevare reservedele blandt vores store udvalg. Vi har stor erfaring med salg af reservedele til hårde hvidevarer og hjælper dig med at finde nye reservedele til mange kendte mærker - bl.a. AEG, Electrolux og Miele. Vi har et stor udvalg af billige reservedele, som du nemt kan finde ved brug af vores smarte søgefunktion under "produkt" siden.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Find nemt de rette reservedele til hårde hvidevarer

Hvidevarer er blevet uundværlige i vores hjem, og når vi tænder for opvaskemaskinen, forventer vi, den skal gå i gang lige med det samme. Men lige som alt andet, bliver opvaskemaskiner og vaskemaskiner også slidt op med tiden. Andre gange kommer vi ved et uheld til at ødelægge dele i vores vaskemaskiner, når vi forhastet smider vores tøj til vask uden at tjekke for løse genstande i lommerne. I stedet for at gå ud og investere i en ny vaskemaskine eller opvaskemaskine, kan du undersøge, om problemet i stedet kan fikses ved blot at udskifte hvidevare reservedele. Vi har derfor gjort det nemt for dig, at søge blandt vores mange hårde hvidevare reservedele, ved at filtrere efter mærket på dine hvidevarer. Funktionen ligger under "produkt" siden i menuen. Derudover kan du også bruge vores søgefelt til at søge på varenummer eller reservedelstype.
 

Stort udvalg af specifikke produkter

Blandt vores sortiment kan du finde et stort udvalg af bl.a. reservedele til Samsung vaskemaskiner. Vi har for eksempel kuglelejer, magnetventiler og lugebælge, og du kan sagtens spare penge på en montør ved at skifte eksempelvis lugebælg i din egen vaskemaskine. I vores beskrivelse har vi gjort det nemt for dig at finde ud af, hvilke modeller de specifikke reservedele hvidevarer passer til.

Selvom vi forhandler meget specifikke produkter, såsom kondensatorer, dørlåse og afløbslanger, køber vi altid bredt ind. Det betyder, du altid kan finde reservedele til netop dine hårde hvidevarer - og skulle du ikke finde, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86250211 eller over e-mail.
 

Billige hvidevarer reservedele til køkkenet

Her på siden finder du også en masse hvidevarer reservedele til køl- og fryse elementer. Er det eksempelvis tid til at skifte din dørlåge i køleskabet, kan du nemt finde en låge i passende bredde. Vi har bl.a. reservedele fra Electrolux og rigtig mange forskellige af dem.

Du kan også give dit køleskab et nyt pift ved blot at skifte håndtaget ud. Vi har håndtag til Gorenje og mange andre mærker.

Uanset hvilke hvidevare reservedele, du er på udkig efter, bestræber vi os på at kunne matche dit behov til en fornuftig pris.

Få personlig hjælp

Hos Repart kan vi skaffe næsten alt indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Hvis du ikke finder det du skal bruge på vores shop, så ring endelig til os, så vi sammen kan finde frem til den rigtige reservedel.

86 25 02 11

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30